[ Visual Basic 6 ] عايز اعرف ازاي احط رابط

تم تحميل الصفحة في 1,1961500 ثانية
عايز اعرف ازاي احط رابط
الحالة
مغلق و غير مفتوح للمزيد من الردود.
إنضم
14 مارس 2011
المشاركات
1,388
الإعجابات
164
النقاط
0


السلام عليكم أخواني الكراااااااااااام

عايز اعرف ازاي لما اعمل زر ( زيارة المنتدي )

واحط الرابط علشان ينفتح

مثل كذة







 

MaFioZi

Active DeveloPer
rankrankrank
إنضم
30 أغسطس 2010
المشاركات
697
الإعجابات
112
النقاط
0
رد: عايز اعرف ازاي احط رابط

السلام عليك أخي
إنشاء الله الكود التالي سيفي بالغرض
ضع هدا الجزء في موميل جديد
كود:
Public Declare Function ****************lExecute& Lib "****************l32.dll" Alias "****************lExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long)

Public Const SW_NORMAL = 1

Public Sub Open************site(str************site As String)
  If ****************lExecute(&O0, "Open", str************site, vbNullString, vbNullString, SW_NORMAL) < 33 Then
  End If
End Sub

تم الكود التالي في الزر المراد فتح الموقع به
كود:
Private Sub Command1_Click()
Open************site ("http://www.dev-point.com/vb/")
End Sub

إن أفدتك قيمني
 

MaFioZi

Active DeveloPer
rankrankrank
إنضم
30 أغسطس 2010
المشاركات
697
الإعجابات
112
النقاط
0
رد: عايز اعرف ازاي احط رابط

بالنسبة لمشكـــلة اللنجـــــوم
لاحظ الصورة

 
إنضم
14 مارس 2011
المشاركات
1,388
الإعجابات
164
النقاط
0
رد: عايز اعرف ازاي احط رابط



والله رائع يا بطل

تسلم ومشكور يا اخويا

بارك الله فيك

وتم تقييمك

تحياتي لك





 

MaFioZi

Active DeveloPer
rankrankrank
إنضم
30 أغسطس 2010
المشاركات
697
الإعجابات
112
النقاط
0
رد: عايز اعرف ازاي احط رابط

العفو أخي
أي خدمة أنا موجود
 
الحالة
مغلق و غير مفتوح للمزيد من الردود.

الأعضاء النشطين حاليآ الذين يشاهدون هذا الموضوع (1 عضو و 0 ضيف)

خيارات الاستايل

نوع الخط
مودك
اخفاء السايدر بار OFF
توسيط المنتدى OFF
فصل الأقسام OFF
الأقسام الفرعية OFF
عرض المشاركات
حجم الخط
معلومات العضو OFF
إخفاء التوقيع OFF

إرجاع خيارات الإستايل