نقطة التطوير
نقطة التطوير

[ VB.NET ] كتابة الاكواد فى التكست بوكس

الموضوع في 'طلبات / استفسارات قسم VB.NET - #C' بواسطة المحترف للتسويق, بتاريخ ‏19 مايو 2017.

تم تحميل الصفحة في 1,9731192 ثانية
حالة الموضوع:
مغلق
  1. المحترف للتسويق Beginner Developer
    rankrank

    المحترف للتسويق
      ‏10 مايو 2016
      250
      149
      43
      ذكر
    السلام عليكم
    طلبى مثلا عندى TextBox
    و اريد لما اكتب فية مثلا
    كود Visual Basic
      MsgBox("تم بنجاح")

    و اضغط على البوتون تظهر رسالة
    صورة للتوضيح
    [​IMG]

    ملحوظة
    انا هكتب الكثير من الاكواد تحت بعض مش شرط يقراء سطر المسج بوكس ممكن مثلا اكتب
    كود Visual Basic
    Label2.Text += 1

    او اى كود اخر
     
  2. أفضل إجابة:
    مشاركة #2 بواسطة R̨̐ Ę̐ D̨̐ _ D̨̐ Z̨̐, ‏19 مايو 2017
  3. R̨̐ Ę̐ D̨̐ _ D̨̐ Z̨̐ ExpErt DeveloPer
    rankrank

    R̨̐ Ę̐ D̨̐ _ D̨̐ Z̨̐
      ‏15 أغسطس 2016
      339
      411
      63
      ذكر
      KEEP CALM AND STUDY HARD
    أفضل إجابة
    اهلا صديقي
    ابحث عن Codedom
    مثال

     
    rami40 و المحترف للتسويق معجبون بهذا.
  4. Spawner Freezo Developer
    rankrank

    Spawner Freezo
      ‏12 ابريل 2015
      198
      228
      43
    "انا هكتب الكثير من الاكواد" مثلا ??
     
    أعجب بهذه المشاركة المحترف للتسويق
  5. المحترف للتسويق Beginner Developer
    rankrank

    المحترف للتسويق
      ‏10 مايو 2016
      250
      149
      43
      ذكر
    مثلا عند استخدام selenium
    اضع الكود فى التكست و المستخدم يعدل على الامر مثل كدا
    كود Visual Basic
    Dim Driver = New ChromeDriver
      Driver.Navigate().GoToUrl("https://www.dev-point.com")
      Console.Read()
      System.Threading.Thread.Sleep(5000)
      Dim tex As IWebElement = Driver1.FindElement(By.CssSelector("input[tabindex='1']"))
      tex.SendKeys(email.Text)
    
     
  6. SEMO.Pa3x من كبار الشخصيات
    rankrankrankrankrankrank

    SEMO.Pa3x
      ‏16 مارس 2013
      3,777
      7,522
      113
      ذكر
      Designer - Programmer
  7. المحترف للتسويق Beginner Developer
    rankrank

    المحترف للتسويق
      ‏10 مايو 2016
      250
      149
      43
      ذكر
    شكرا لكم اخوانى نعم دة طلبى
    بس المشكلة لا اريد اختيار مسار البرنامج و احفظ البرنامج و اشغلو
    اريد تجربة الكود على طول من نفس المشروع
    بدون حفظ المشروع مثل ما فى الفيديو دة
     
  8. المحترف للتسويق Beginner Developer
    rankrank

    المحترف للتسويق
      ‏10 مايو 2016
      250
      149
      43
      ذكر
    شكرا لك بس المشكلة بحثت كثير و كل ما الاقى موضوع لازم اعمل اختيار مكان حفظ البرنامج و اقوم بلتشغيل البرنامج
     
حالة الموضوع:
مغلق

مشاركة هذه الصفحة

جاري تحميل الصفحة...
نقطة التطوير