[ VB.NET ] كتابة الاكواد فى التكست بوكس

الموضوع في 'طلبات / استفسارات قسم VB.NET - #C' بواسطة المحترف للتسويق, بتاريخ ‏19 مايو 2017 في 19:29.

تم تحميل الصفحة في 0,5821696 ثانية
  1. المحترف للتسويق Beginner Developer
    rankrank

    المحترف للتسويق
      ‏10 مايو 2016
      236
      144
      43
      ذكر
      104
    السلام عليكم
    طلبى مثلا عندى TextBox
    و اريد لما اكتب فية مثلا
    كود Visual Basic
      MsgBox("تم بنجاح")

    و اضغط على البوتون تظهر رسالة
    صورة للتوضيح
    [​IMG]

    ملحوظة
    انا هكتب الكثير من الاكواد تحت بعض مش شرط يقراء سطر المسج بوكس ممكن مثلا اكتب


    كود Visual Basic
    Label2.Text += 1

    او اى كود اخر
     
  2. أفضل إجابة:
    مشاركة #2 بواسطة R̨̐ Ę̐ D̨̐ _ D̨̐ Z̨̐, ‏19 مايو 2017 في 20:41
  3. R̨̐ Ę̐ D̨̐ _ D̨̐ Z̨̐ مُساعد مُشرف أقسام التشفير
    rankrank

    R̨̐ Ę̐ D̨̐ _ D̨̐ Z̨̐
      ‏15 أغسطس 2016
      303
      260
      63
      ذكر
      KEEP CALM AND STUDY HARD
      160
    أفضل إجابة
    اهلا صديقي
    ابحث عن Codedom
    مثال

     
    أعجب بهذه المشاركة المحترف للتسويق
  4. Spawner Freezo Beginner Developer
    rank

    Spawner Freezo
      ‏12 ابريل 2015
      131
      104
      43
      10
    "انا هكتب الكثير من الاكواد" مثلا ??
     
    أعجب بهذه المشاركة المحترف للتسويق
  5. المحترف للتسويق Beginner Developer
    rankrank

    المحترف للتسويق
      ‏10 مايو 2016
      236
      144
      43
      ذكر
      104
    مثلا عند استخدام selenium
    اضع الكود فى التكست و المستخدم يعدل على الامر مثل كدا
    كود Visual Basic
    Dim Driver = New ChromeDriver
      Driver.Navigate().GoToUrl("https://www.dev-point.com")
      Console.Read()
      System.Threading.Thread.Sleep(5000)
      Dim tex As IWebElement = Driver1.FindElement(By.CssSelector("input[tabindex='1']"))
      tex.SendKeys(email.Text)
    
     
  6. SEMO.Pa3x من كبار الشخصيات
    rankrankrankrankrankrank

    SEMO.Pa3x
      ‏16 مارس 2013
      3,669
      7,351
      113
      ذكر
      Designer - Programmer
      166
  7. المحترف للتسويق Beginner Developer
    rankrank

    المحترف للتسويق
      ‏10 مايو 2016
      236
      144
      43
      ذكر
      104
    شكرا لكم اخوانى نعم دة طلبى
    بس المشكلة لا اريد اختيار مسار البرنامج و احفظ البرنامج و اشغلو
    اريد تجربة الكود على طول من نفس المشروع
    بدون حفظ المشروع مثل ما فى الفيديو دة
     
  8. المحترف للتسويق Beginner Developer
    rankrank

    المحترف للتسويق
      ‏10 مايو 2016
      236
      144
      43
      ذكر
      104
    شكرا لك بس المشكلة بحثت كثير و كل ما الاقى موضوع لازم اعمل اختيار مكان حفظ البرنامج و اقوم بلتشغيل البرنامج
     

مشاركة هذه الصفحة

جاري تحميل الصفحة...