تمت الإجابة امر count فى صفحه ويب

تم تحميل الصفحة في 0,4971846 ثانية
امر count فى صفحه ويب
الحالة
مغلق و غير مفتوح للمزيد من الردود.
إنضم
3 مارس 2014
المشاركات
588
الإعجابات
633
النقاط
93
الإقامة
أ‡أ،أ‡أ“أںأ¤أڈأ‘أ­أ¥ - أ£أ•أ‘
من فضلكم عاوز كود بيعمل count لشئ محدد فى page source

مثلا

يعمل count على كلمه

<circled avatar null">

فى السورس كود بتاع صفحه مثلا جوجل


و Label 1 يطلع نتيجه التكرار ده
مثلا البرتامج لقى ان الصفحه فيها الكلمه دى متكرره 3 مرات
يبقى label1 يظهر القيمه دى 3

لقى مثلا 2 يظهر القيمه 2


-------------------------


شئ اخر مثلا لقى الكلمه متكرره فى سورس الصفحه 3 مرات
يقوم يطرح الرقم من رقم اخر و يظهر الناتج

3-10 = 7
يبقى القيمه بتاعت label = 7

التكرار كان 5
يبقى 5-10 =5
قيمه ال label هتبقى 5
 

IRizerX

.:: مُشرف أقسام البرمجة ::.
rankrank
إنضم
25 مايو 2017
المشاركات
378
الإعجابات
558
النقاط
93
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
ممكن رابط الموقع الذي تريد ان تفعل ذلك به + ماهو الشي الذي تريد تحسبه

+ اين محاولاتك اخي؟
 
إنضم
3 مارس 2014
المشاركات
588
الإعجابات
633
النقاط
93
الإقامة
أ‡أ،أ‡أ“أںأ¤أڈأ‘أ­أ¥ - أ£أ•أ‘
للاسف انا الفكره نفسها مش عارف انفذها حاولت كذا مره بس الاكواد يحدث فيها اخطاء كثيره بما انى مبتدئ

كمثال بسيط لموقع
موقع : Ask and Answer - ASKfm
الكلمه : >Sign up</a>

المفروض تكرارها هيكون 1 فى الصفحه
 

IRizerX

.:: مُشرف أقسام البرمجة ::.
rankrank
إنضم
25 مايو 2017
المشاركات
378
الإعجابات
558
النقاط
93
للاسف انا الفكره نفسها مش عارف انفذها حاولت كذا مره بس الاكواد يحدث فيها اخطاء كثيره بما انى مبتدئ

كمثال بسيط لموقع
موقع : Ask and Answer - ASKfm
الكلمه : >Sign up</a>

المفروض تكرارها هيكون 1 فى الصفحه

تقوم بأستخدام webbrowser ام httprequest ؟
 

IRizerX

.:: مُشرف أقسام البرمجة ::.
rankrank
إنضم
25 مايو 2017
المشاركات
378
الإعجابات
558
النقاط
93
شكرا لك على تعبك يا غالى

عند تطبيقه على مواقع اخرى
بيطلع الناتج ديما 0
الا لو كتبت مثلا مكان الكلمه حرف واحد بيطلع نتائج
اعطني موقع اخر اعطاك نتيجة قيمتها 0

والكلمة التي تريدها
 

IRizerX

.:: مُشرف أقسام البرمجة ::.
rankrank
إنضم
25 مايو 2017
المشاركات
378
الإعجابات
558
النقاط
93
إنضم
3 مارس 2014
المشاركات
588
الإعجابات
633
النقاط
93
الإقامة
أ‡أ،أ‡أ“أںأ¤أڈأ‘أ­أ¥ - أ£أ•أ‘

IRizerX

.:: مُشرف أقسام البرمجة ::.
rankrank
إنضم
25 مايو 2017
المشاركات
378
الإعجابات
558
النقاط
93


كدخ انا بجيب السورس كود بطريقه خاطئه ؟

لقد فهمت المشكلة اخي

انت مسجل دخول بحسابك وتقوم بعرض سورس الصفحة انا لم اسجل دخول لذلك لاتظهر لي في سورس الصفحة

وايضا عند التجربة في البرنامج تكون غير مسجل دخول اساسا لكي يظهر لك رقم 1 بدلا من 0

جرب ان تسجل خروج وتبحث عن الكلمة في سورس الصفحة


اتمنى ان الفكرة وصلتك
 
الحالة
مغلق و غير مفتوح للمزيد من الردود.

الأعضاء النشطين حاليآ الذين يشاهدون هذا الموضوع (1 عضو و 0 ضيف)

خيارات الاستايل

نوع الخط
مودك
اخفاء السايدر بار OFF
توسيط المنتدى OFF
فصل الأقسام OFF
الأقسام الفرعية OFF
عرض المشاركات
حجم الخط
معلومات العضو OFF
إخفاء التوقيع OFF

إرجاع خيارات الإستايل