تمت الإجابة طلب لو سمحتم يخص webbrowser

تم تحميل الصفحة في 1,6881595 ثانية
طلب لو سمحتم يخص webbrowser
الحالة
مغلق و غير مفتوح للمزيد من الردود.

ProArabTec

Beginner Developer
rank
إنضم
9 يونيو 2019
المشاركات
15
الإعجابات
10
النقاط
3
العمر
27
الإقامة
Egypt
السلام عليكم

اخباركم شباب .
لو سمحتم عندي مشكلة مع اداة webbrowser

المشكلة انى عاوز اجيب محتوي الصفحة واذا تطابق يتحط في ليست بوكس واذا ما تطابق . يتحط في ليست بوكس غيره زى نظام برنامج التشكير وكدا
المشكلة هنا بقي ان لما اعمل فيو سورس للصفحة مش بيظهر حاجة الا كدة


وهو دا المطلوب فعلا . بس المشكلة مفيش ولا ايدي ولا نيم كلاس ولا اى حاجة ظاهره .
انا بقي عاوز ، لما يظهر false في الصفحه الايميل يتحط في ليست بوكس
ولو ظهر true في الصفحه الايميل يتحط في ليست بوكس تاني

مع العلم دا بيكون محتوي الصفحه .. مفيش اكتر من كدة

في انتظاركم شباب
 

ProArabTec

Beginner Developer
rank
إنضم
9 يونيو 2019
المشاركات
15
الإعجابات
10
النقاط
3
العمر
27
الإقامة
Egypt
حمل سترنك الصفحه وابحث عن الكلمه بregex
تسلم علي مرورك الجميل ،،
لو سمحت ممكن تعطيني فيديو او شرح للموضوع دة وخصوصا الريجَسَ ؟
للأسسف انا تارك البرمجة من سنوات وناسي كلشيء
معلش هغلبك معي
 

Ahmed Al'jabari

إداري أقسام البرمجة
rankrankrankrank
إنضم
24 يونيو 2017
المشاركات
1,635
الإعجابات
1,328
النقاط
123
الإقامة
Turkey
تسلم علي مرورك الجميل ،،
لو سمحت ممكن تعطيني فيديو او شرح للموضوع دة وخصوصا الريجَسَ ؟
للأسسف انا تارك البرمجة من سنوات وناسي كلشيء
معلش هغلبك معي
هذه دوره جميله تشرح الرجكس بكل تفاصيله لمشرف سابق هنا
 

ProArabTec

Beginner Developer
rank
إنضم
9 يونيو 2019
المشاركات
15
الإعجابات
10
النقاط
3
العمر
27
الإقامة
Egypt
هذه دوره جميله تشرح الرجكس بكل تفاصيله لمشرف سابق هنا
يعطيك الف عافية اخيَ ..
بالنسبة لـ تحميل الموقع سترينج بيتم ازاى والاحسن استخدم webbrowser ولا webcilent

تم اختيار افضل اجابةة ، يعطيك العافية ♥
 

Ahmed Al'jabari

إداري أقسام البرمجة
rankrankrankrank
إنضم
24 يونيو 2017
المشاركات
1,635
الإعجابات
1,328
النقاط
123
الإقامة
Turkey
يعطيك الف عافية اخيَ ..
بالنسبة لـ تحميل الموقع سترينج بيتم ازاى والاحسن استخدم webbrowser ولا webcilent

تم اختيار افضل اجابةة ، يعطيك العافية ♥
webcilent طبعا

لان webbrowser يحتاج لعرض وتحميل كل المحتوى على البراوزر وبعدها يحمله فيكون بطيء بعض الشيء
 

ProArabTec

Beginner Developer
rank
إنضم
9 يونيو 2019
المشاركات
15
الإعجابات
10
النقاط
3
العمر
27
الإقامة
Egypt

ProArabTec

Beginner Developer
rank
إنضم
9 يونيو 2019
المشاركات
15
الإعجابات
10
النقاط
3
العمر
27
الإقامة
Egypt
اخي .
انا عملت اللي فهمته من كلامك ،

بس النتيجة طلعت معايا انو مش بيطلعلى المتاح او مش متاح بيديني نتيجة واحدة وهو متاح ،،

Imports System.Net

Public Class Form1
Dim web As WebClient = New WebClient
Dim html As String
Dim user As String

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
web = New WebClient
On Error Resume Next
user = TextBox1.Text
html = web.DownloadString("http://www.emails-check.eb2a.com/yahoo/?email=" & user)

If html.Contains("false") = True Then
MsgBox("غير متاح")
Else
MsgBox("متاح")
End If
End Sub
End Class

-------------------------
متغير user = الايميل بحطه في التيكست بوكسَ .. اللي هيكون جمب الرابط اللي هعمله داونلود سترنك

ايه الغلط ؟
 

Ahmed Al'jabari

إداري أقسام البرمجة
rankrankrankrank
إنضم
24 يونيو 2017
المشاركات
1,635
الإعجابات
1,328
النقاط
123
الإقامة
Turkey
اخي .
انا عملت اللي فهمته من كلامك ،

بس النتيجة طلعت معايا انو مش بيطلعلى المتاح او مش متاح بيديني نتيجة واحدة وهو متاح ،،

Imports System.Net

Public Class Form1
Dim web As WebClient = New WebClient
Dim html As String
Dim user As String

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
web = New WebClient
On Error Resume Next
user = TextBox1.Text
html = web.DownloadString("http://www.emails-check.eb2a.com/yahoo/?email=" & user)

If html.Contains("false") = True Then
MsgBox("غير متاح")
Else
MsgBox("متاح")
End If
End Sub
End Class

-------------------------
متغير user = الايميل بحطه في التيكست بوكسَ .. اللي هيكون جمب الرابط اللي هعمله داونلود سترنك

ايه الغلط ؟
الكود شغال تمام الباقي يعتمد على الapi لمستخدم
اتوقع الغلط منه يجي او يعلق مرات او ينحظر
 

ProArabTec

Beginner Developer
rank
إنضم
9 يونيو 2019
المشاركات
15
الإعجابات
10
النقاط
3
العمر
27
الإقامة
Egypt
الكود شغال تمام الباقي يعتمد على الapi لمستخدم
اتوقع الغلط منه يجي او يعلق مرات او ينحظر
تمام حبيبيَ ، يعطيك الف عافية علي المساعدة الجميلة منككء .. تم انتهاء الموضوع ارجو الاغلاق ♥♥
شككرا مرةة تانية حبيبي
 
الحالة
مغلق و غير مفتوح للمزيد من الردود.

الأعضاء النشطين حاليآ الذين يشاهدون هذا الموضوع (1 عضو و 0 ضيف)

خيارات الاستايل

نوع الخط
مودك
اخفاء السايدر بار OFF
توسيط المنتدى OFF
فصل الأقسام OFF
الأقسام الفرعية OFF
عرض المشاركات
حجم الخط
معلومات العضو OFF
إخفاء التوقيع OFF

إرجاع خيارات الإستايل